Ons verhaal

Vanaf 21 december komt het Groot Kerstcircus voor de tweede keer terug op de Lammermarkt. Een echt familiecircus voor jong en oud. Negen dagen lang, tot en met 29 december kan iedereen tweemaal per dag om 12:00 of om 15:30 uur genieten van een spetterende show ingevuld door internationale artiesten. Speciaal voor en alleen in Leiden te zien. 

De organisatie is in handen van Peter Mullens, de zoon van circuslegende Sjef Mullens (1940-2006) die in de jaren 80 met één van zijn broers een eigen circus had en waar niet de minste artiesten hebben gewerkt zoals de beroemde clown Pio Nock en Mario, diverse bekende Nederlanders zoals Lee Towers en welke zelfs ooit bezocht is door niemand minder dan David Bowie. Een tijd die Peter Mullens herinnert als een mooie, maar economisch gezien ook moeilijke tijd.

Na alle hartverwarmende reacties op de eerste editie van het Groot Kerstcircus Leiden was het logisch dat hier een vervolg op zou komen. Het circus biedt dit jaar weer een volkomen nieuw programma aan met dezelfde gezelligheid. Eigenaar Peter Mullens: Kerstcircussen worden steeds meer een traditie voor heel veel gezinnen met de kerstdagen. Zeker op het aantrekkelijke evenementenplein in het centrum van de stad bovenop de nieuwe parkeergarage zal het niet veel mensen ontgaan dat dit circus in de stad staat.  

. Een verwarmde tent, een bonte kerstsfeer met een zee van lichtjes, gezelligheid en een spectaculair programma maken dit kerstcircus tot een succes en de perfecte invulling van de Leidse Winter Wonder Weken. Met onder andere de drijvende Kerstmarkt, ijsbaan, nostalgische kermis en dan nu voor de tweede keer het Groot Kerstcircus Leiden zijn de Winter Wonder Weken goed voor een compleet dagje uit in Leiden. Kaarten zijn hier online te koop en vanaf  maandag16 december te koop aan de circuskassa op de Lammermarkt.

Voorstellingen

Iedere dag vinden er twee voorstellingen plaats, hieronder zijn per dag de tijden te vinden. De voorstellingen duren ongeveer 2,5 uur inclusief pauze.

Er zijn elke dag voorstellingen van zaterdag 21 december tot en met zondag 29 december, om 12:00 en 15:30 uur. 

Toegangsprijzen

Tribune 2,   t/m 12 jaar                                   € 23

Tribune 2,  volwassenen                                 € 28
Tribune 1,   t/m 12 jaar                                    € 28
Tribune 1,   volwassenen                                € 33

Logeplaatsen, kinderen t/m 12 jaar            € 33

Logeplaatsen,  volwassenen                           € 38

Tickets zijn vanaf 17 december
te koop aan de circuskassa op de Lammermarkt.
   * 
Kinderen tot en met 2 jaar gratis, mits op schoot.

* De circuskassa is iedere dag open van 11.00 tot 18.00 uur

* Het Groot Kerstcircus is rolstoeltoegankelijk.

Route & parkeren

Parkeren

Het Groot Kerstcircus Leiden staat op de Lammermarkt. Hierdoor kan je letterlijk onder piste parkeren in de Lammermarkt Parkeergarage. 

Navigeren

Om het circus te kunnen vinden kan je navigeren op 'Lammermarkt Leiden'. Deze brengt je bij het circus en direct bij de garage.

Openbaar Vervoer

Het Centraal Station ligt om de hoek. Daarnaast stoppen er diverse bussen vlakbij het circus.

Plattegrond circus

  • Facebook circus

Neem contact op met ons

Groot Kerstcircus Leiden

21 t/m 29 december 2019

Iedere dag 2 voorstellingen

Lammermarkt te Leiden


grootkerstcircusleiden@gmail.com
 

  • Facebook Groot Kerstcircus Leiden

© 2019 Groot Kerstcircus Leiden. Website door de Collectie & Studio Speel.